Регистрација
АКЦИИ/НАСТАНИ
PDF
Печати
Е-пошта
ОГЛАС за набавка на половно возило за потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“

За потребите на здружението за заштита на животни „Анима Мунди“, а во рамки на Институционален грант од програмата CIVICA Mobilitas чиј корисник е здружението, повикуваме на понуди за набавка на возило.
Износот не треба да ја надминува сумата од 150 000 денари.

 
PDF
Печати
Е-пошта
ПРЕДЛОЗИ И БАРАЊА ЗА ХУМАН ТРЕТМАН НА ЖИВОТНИТЕ

До: Претставниците на медиумите и претставниците на сите политички партии и независните кандидати за Парламентарните избори во Република Македонија

ПРЕДЛОЗИ И БАРАЊА ЗА ХУМАН ТРЕТМАН НА ЖИВОТНИТЕ


Почитувани,


Се залагаме за здраво, хумано и праведно општество и ненасилен однос кон животните, зашто односот кон животните се одразува и врз односот кон луѓето.

 
PDF
Печати
Е-пошта
ПРОТЕСТЕН СОБИР ВО КОЧАНИ

 

 

 
PDF
Печати
Е-пошта
ВЕГЕФЕСТ 2016

РЕВОЛУЦИЈА КОЈА ПОЧНУВА ВО ТВОЈАТА ЧИНИЈА – ЗА ПРАВА НА ЖИВОТНИТЕ!

ВЕГЕФЕСТ 2016

... 27, 26, 25 дена до ВЕГЕФЕСТ, одбројуваме!

 
PDF
Печати
Е-пошта
СВЕТСКИТЕ ДЕНOВИ НА ЖИВОТНИТЕ

04-ти октомври е Светскиот ден на животните, а оваа цела седмица е во знакот на борбата за нивните права и воведување построги закони кои би требале да ги штитат. 
Оваа седмица ги повикуваме сите луѓе да погледнат подалеку од своите проблеми и секојдневни рутини, да погледнат во животните и нивните потресни судбини. Ги повикуваме да им помагаат на животните секогаш и секаде, станат вегани или вегетаријанци и без исклучок да вдомат наместо да купат миленик.

 

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb