Регистрација
baner_za_milenici_nov
PDF
Печати
Е-пошта
НЕКОЛКУ ПРИЧИНИ ДА ВДОМИТЕ БЕЗДОМЕН МИЛЕНИК

-Купувањето миленик е најчесто дел од илегална купопродажба,

-За вдомен миленик не плаќате ништо,

-Вашиот мелез е единствен и уникатен,

 

-Вдомувајќи спасувате нечиј живот,

-Добивате безусловна љубов и верен пријател,

-Вашиот пример ќе биде поттик за некој друг!

 
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb