Регистрација
PDF
Печати
Е-пошта
Македонија против насилство врз животните!

Протест против насилството врз животните.

 

 


БАРАМЕ:

- Масовна стерилизација, а не масовна елиминација на животните;
- Забрана на слободната продажба на отрови;
- Полиција за животни под итно;
- За насилниците казна затвор!
Недела:12:30
Плоштад Македонија

FACEBOOK EVENT - > LINK


 


 
bann001
bann002
bann003

kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb