Печати
Предновогодишна хуманитарна забаваАнима Мунди Ве поканува на предновогодишна хуманитарна забава која ќе се одржи на 20-12-2015 (НЕДЕЛА) во Концепт 37 (мапа) со почеток од 21:30 часот.

 

Забавата ќе биде со хуманитарен карактер со цел собирање на средства за лекување и грижа за бездомни животни.
Дојдете да се забавуваме и заедно им помогнеме на животните!

Се гледаме Smile

Facebook event : https://www.facebook.com/events/597190140422050/