Печати
Д Фестивал 2017

Одбројуваме денови до Д фестивал, нашиот омилен фестивал кој никако не го пропуштаме! И оваа година тимот на Анима Мунди ве очекува на зелениот, веган штанд.

 

Дојдете да се дружиме, забавуваме, зборуваме за активизам и права на животните!
Дојдете насмеани, позитивни, отворени за нови предизвици; дојдете ни гладни.
Доколку уште немате купено карта, крајно е време да си ја обезбедите. Се гледаме на Д Фестивал!

Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија годинава ќе се одржува од 14-ти до 16-ти јули во Дојран. Пред нас е седмото издание на фестивалот на кој ве пречекуваме повторно со тридневна музичка програма, повеќе бини, камп и единствената фестивалска атмосфера.

Facebook event