Печати
Хуманитарна забава

Хуманитарна забава

 

 

 


Почитувани, 

ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на хуманитарната забава која ја организираме во соработка со ресторанот Амигос со цел да собереме средства за животните под наше покровителство. Дојдете да се дружиме, забавуваме и заеднички да им помогнеме на нашите мали пријателчиња. 
Секоја донација ни значи многу а Амигос ќе ни донираат дел од средствата добиени од продажбата. Би ни претставувало огромно задоволство доколку ја прифатите нашата покана и нѐ почестите со вашето присуство. 

04.03.2018 година (недела) во 20 часот Amigos restaurant & bar, ул. МакедонијаFacebook Event link