Печати
НЕКОЛКУ ПРИЧИНИ ДА ВДОМИТЕ БЕЗДОМЕН МИЛЕНИК

-Купувањето миленик е најчесто дел од илегална купопродажба,

-За вдомен миленик не плаќате ништо,

-Вашиот мелез е единствен и уникатен,

 

-Вдомувајќи спасувате нечиј живот,

-Добивате безусловна љубов и верен пријател,

-Вашиот пример ќе биде поттик за некој друг!