Печати
ЕДИЦИЈА КОРИСНИ СОВЕТИ ЗА ВАШИОТ МИЛЕНИК

melita_publikacija      melita_publikacija2.

 

Доколку имате ново маче во куќата, или мали мачиња без мајка,

сигурни сме дека овде ќе најдете многу корисни информации.

Благодарение на долгогодишното искуство,консултираната литература,

и несебичниот труд на Мелита Иванова и Драгана Велковска,

како автори на едицијата.