Регистрација
baner_za_milenici_nov
PDF
Печати
Е-пошта
Ајде сите на базар

Хуманитарното здружение Есма и Стево Теодосиевски организираат базар "Се за нашите миленици" на 03 и 04 октомври 2015 во Хотел Континентал. Ве повикуваме да присуствувате на овој базар на кој ќе се нудат услуги, производи, храна, козметика, ветеринарни прегледи ... За време на базарот ќе има модна ревија на миленици, дресура и хуманитарна лотарија а средствата од тикетите се наменети за Здружението за заштита на животни Анима Мунди.

 

Bazar
ДАТУМ : 03 и 04. 10.2015
ВРЕМЕ:од 10:00 - 19:00
ВЛЕЗ СЛОБОДЕНИнформации на следните тел броеви : 
Хотел Континетал (рецепција) : 02 3 133 333
Зорица - 075 265 753 и 071 243 764

 
kujna

Пријатели на Анима Мунди

Благодарност до долунаведените кои ги сакаат животните и прифатија да се заложат за нив и бидат наши пријатели и подржувачи.

Civica mobilotas

SmartCode

JE caw InDesign white

КОНТАКТ ИНФО

Здружение за заштита на животни "Анима Мунди"

Телефон: 077 487 253

E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com

Денарска сметка
240090002006130
Депонент-Уни Банка А.Д.-Скопје

fb